28 mei 2016 vliegen we er nog eens in. Vanaf 14 uur steken we de handen uit de mouwen voor onze beheerdag: zones rond de fruitbomen maaien, bamboe weghalen bij de poel, takkenwal maken,… Om de dag af te sluiten voorzien we een lekker drankje. Dus kom zeker af.

Gemeente Jette organiseert op hetzelfde ogenblik de grote opruimactie Schapenweg, dus voor ons ook een unieke gelegenheid om alle afval uit onze boomgaard te halen en mee af te voeren met het andere afval in en rond de tuintjes. Voor wie het interesseert kan vanaf 15u30 tot 16u ook deelnemen aan een geleid bezoek aan de volkstuintjes.

boomgaard2

Afspraak: 14u aan de boomgaard zelf, bereikbaar via de Schapenweg (zijstraat van Dikke Beuklaan) of via het Laarbeekbos.

Meebrengen: werkhandschoenen, eventueel als beschikbaar: hark, snoeischaren, schop,…

Contact: annelies.haesevoets@gmail.com