Wegens stormweer wordt deze activiteit geannuleerd.

20 november is het ‘Dag van de natuur’. Zin in een namiddagje werken in de gezonde buitenlucht? Kom dan zeker naar de boomgaard in Jette. Om de jonge fruitbomen alle kansen te geven verwijderen we alle opdringerige houtopslag en struiken rond de boompjes. In de rand van het terrein krijgen die wel alle kansen. Waar nodig snoeien we ook de fruitbomen. Als we met genoeg zijn, kunnen we ook bekijken hoe ’t met de poel is gesteld, eventueel kunnen we daar de oever vrijmaken.

Afspreekplaats en -uur: 14u – 17u
Boomgaard Jette, tussen de volkstuintjes en Laarbeekbos. Toegang via de Schapenweg achter brandweer-kazerne of door het Laarkbeekbos.
https://www.google.be/maps/@50.888244,4.3068902,1054m/data=!3m1!1e3

Meebrengen: Breng zeker een paar werkhandschoenen mee, wij zorgen voor materiaal en iets lekkers.

Contact: Annelies Haesevoets (annelies.haesevoets@gmail.com)