De ganse maand februari kan je in Gemeenschapscentrum WaBo (Watermaal-Bosvoorde) het resultaat gaan bekijken van de fotowedstrijd die we organiseerden om 10 jaar van de lokale afdeling onder de aandacht te brengen.

Praktische informatie over de toegankelijkheid (lokatie en openingsuren) vind je op de website van het Gemeenschapscentrum:
http://www.wabo.be/activiteit/fototentoonstelling-natuurpunt-brussel

De als eerste geklasseerde foto’s in de drie kategorie├źn (soorten, natuurlijke omgevingen en natuurlijk landschap) kregen uiteraard een bijzondere plaats. In totaal werden zestien foto’s van tien deelnemende fotografen weerhouden voor de tentoonstelling.Een kleine deeltentoonstelling is gewijd aan de site waarnemingen.be, die eveneens dit jaar precies tien jaar aktief is (en in januari 2018 niet minder dan 27.500.000 individuele waarnemingen bevatte). Enkele merkwaardige Brusselse items uit de database worden met foto en informatie van de waarneming ge├»llustreerd.Op vrijdag 23 februari, 19u30, gaat in Gemeenschapscentrum WaBo de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Natuurpunt Brussel door. Uiteraard met mogelijkheid de tentoonstelling te bekijken. Dit evenement is open voor alle belangstellenden, en omvat onder meer de formele prijsuitreiking.
Benieuwd naar de werking van Natuurpunt Brussel? Kom daar kennismaken!