Roodkapje is niet tevreden over de teloorgang van de natuur en wil haar visie en oplossingen graag in een eenakter aan het publiek kwijt. Het gaat slecht met ons leefmilieu en dat moeten we massaal durven toegeven. Roodkapje vindt terecht dat iedereen in zijn of haar buurt het verschil kan betekenen door te wegen op het beleid. Slaagt Roodkapje in haar opzet en wat komen wij verder te weten over haar verleden: wat is er gebeurd met de boze wolf en de jager?

Een originele toneelavond voor volwassenen en oudere kinderen vanaf 14 jaar met een knipoog naar het lokaal beleid, u gebracht door toneelgroep Bos Vermist.
Deze avond is een organisatie van Natuurpunt Brussel, Gezinsbond Brussel en Velt Brussel met de steun van GC Essegem.

vrijdag 22 maart 2019 van 20u00 tot 22u00 in GC Essegem
TICKETS: https://tickets.vgc.be/ticketingActivity/subscribe/34082

Theatergezelschap BosVermist
Theatergezelschap BosVermist