Vraag je, je ook af wat je nu juist moet doen met die appel- of perenboomin je tuin? Of wil je er één planten, maar weet je niet goed wat gekozen?

Dan is deze cursus iets voor jou! Natuurpunt Brussel en Velt Brussel organiseren  1 theoretische les en 2 praktijklessen waarin je de basisprincipes van het ecologisch telen van grootfruit leert.

Programma
THEORIELES: Inleiding over de ecologische fruittuin
6 maart 2017, 19u – 21u30
GC Essegem, Leopold I-straat 329, 1090 Jette, Lokaal 1

PRAKTIJKLES 1: Snoei en boomzorg in de winter
12 maart 2017, 10u – 12u30
Boomgaard Jette, Schapenweg, Jette

PRAKTIJLES 2: Snoei en boomzorg in de zomer
Datum en uur nog te bepalen
Boomgaard Jette, Schapenweg, Jette

Praktisch
Theorieles: Het boek ‘Appel, peer en meer’ van Velt bevat alle informatie die in de les aan bod komt en nog veel meer. Het boek kost 29,90€ (25€ voor Velt-leden). Heb je interesse om het boek te kopen, laat het ons weten. Dan leggen we een kopie voor je klaar.

Praktijkles: Warme en waterdichte kleding, handschoenen en laarzen of bottines zijn aangewezen. Heb je een snoeischaar of zagen, breng ze zeker mee.

Meer info? Inschrijven?
Surf naar http://tinyurl.com/cursusgrootfruit en schrijf je daar online in. Je inschrijving wordt bevestigd na het overschrijven van 15 euro (leden natuurpunt, Velt) 20 euro (niet leden) op BE30 5230 8030 9611 van Natuurpunt Brussel, met vermelding ‘Cursus Grootfruit’ en je naam. Let op: Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers.Print

Activiteit in samenwerking met Velt Brussel: