Als seizoenstart nodigen we je op 2 april uit op onze voorjaarswandeling, met aansluitend de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

We nemen je eerst mee naar de jonge hoogstamboomgaard die Natuurpunt Brussel (met steun van Leefmilieu Brussel, de VUB en de gemeente Jette) enkele jaren geleden heeft aangeplant nabij de volkstuintjes van de Schapenweg, vlakbij het Laarbeekbos.

boomgaard2
Blik op onze groeiende boomgaard

Nadien wandelen we door Laarbeekbos en Boudewijnpark terug voor een korte Algemene Ledenvergadering en bieden we je een glaasje en een hapje aan. We kijken samen even naar het voorbije jaar en naar wat dit jaar op het programma staat. Zowel de wandeling als de Algemene Ledenvergadering zijn ook toegankelijk voor niet-leden (zonder stemrecht). Een hap frisse lucht op zondagmorgen, en kennismaken met Natuurpunt Brussel, waarom niet?

Wees welkom!

Samenkomst om 10u aan de MIVB-terminus op de Medische Campus (bus 13, 14, 53 en DeLijn). Wandeling voorzien voor ongeveer 1u15min. Vergadering in zaal PLOEF, Bonaventurestraat 100, Jette. Enkel geinteresseerd in een babbeltje met hapje en drankje. De zaal is open vanaf 1100h. Inschrijven niet strikt nodig, maar je maakt het ons gemakkelijk als je je aanwezigheid vooraf meldt, email naar: info@natuurpuntbrussel.be of schrijf je in via deze link .